Το κατάστημα 4 ROOMS λειτουργεί στα Φάρσαλα και είναι μέρος εταιρείας της οποίας η ιστορία ξεκινά το 1949. Τότε, ο Νικόλαος Μπιζουλας ξεκινά ένα μικρό εργαστήριο καρεκλοποιίας και μικροεπίπλων. Το βασικό μοτό του Ιδρυτή μας ήταν: ομορφιά, ποιότητα, χρηστικότητα. Και φροντίζουμε να το διατηρούμε έως και σήμερα. Με το πέρασμα των ετών, το μικρό εργαστήριο εξελίσσεται και το 1982 αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης ο γιος Γιάννης. Το εργοστάσιο -πλέον- μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και η επιχείρηση παράγει πλειάδα σχεδίων και τύπων επίπλων.

Παράλληλα πατέρας και γιος κάνουν πράξη το όνειρο πολλών ετών: τη δημιουργία μιας μοντέρνας έκθεσης επίπλων παραπλεύρως του εργοστασίου. Η έκθεση των 1.500 m2 καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης έως και το 2001. Με την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων και το επεκτεινόμενο πελατολόγιό μας, αποφασίζεται η δημιουργία μίας νέας, μεγαλύτερης και πιο σύγχρονης έκθεσης στην είσοδο της πόλης των Φαρσάλων, έκτασης 3.000 m2.

Η δημιουργικότητα και η πρωτοπορεία της επιχείρησης συνεχίζονται αμείωτες και περνούν σε επόμενο επίπεδο όταν η σύζυγος του Γιάννη, Μιλάνα, ούσα διακοσμήτρια, αναλαμβάνει τη ριζική ανακαίνιση του νέου εκθεσιακού χώρου. Παράλληλα με την ανακαίνιση, γίνεται επέκταση της γκάμας των διαθέσιμων προϊόντων από εμάς, λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Πλέον σε έναν χώρο, βρίσκονται συγκεντρωμένα έπιπλα, διακοσμητικά, λευκά είδη, χαλιά, φωτιστικά, που καθιστούν την επιχείρηση ηγέτιδα στην τοπική αγορά.

Το 2016 ο Γιάννης και η Μιλάνα Μπιζούλα προβαίνουν σε ένα καινούργιο εγχείρημα στο κέντρο της πόλης των Φαρσάλων, ανοίγοντας ένα καινούριο κατάστημα.Το 4 ROOMS store of happiness, το κατάστημα της χαράς.

Βασική ιδέα ήταν η συγκέντρωση σε ένα μέρος, όλων αυτών που προσφέρουν χαρά στη ζωή μας: ο αρραβώνας, ο γάμος, η γέννηση και η βάπτιση του παιδιού. Στιγμές οι οποίες αξίζουν να μείνουν για πάντα στην καρδιά μας.

Η γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας περιλαμβάνει επίσης στολισμό χώρων και εκτύπωση προσκλήσεων.
 

Η συνεισφορά σε όλα όσα προσφέρουν χαρά στον σύγχρονο άνθρωπο, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Διατηρώντας τη γνώση όλων αυτών των ετών και με αυτοσκοπό την δημιουργία μοναδικών στιγμών ευτυχίας, σας υποδεχόμαστε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Καλή περιήγηση!

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης και Μιλάνα Μπιζούλα